Wij aanvaarden

Kneveltrensen


Kneveltrens - Uitstekend voor jonge paarden

De kneveltrens heeft lange scharen waardoor het bit niet door de mond kan worden getrokken. Aan de scharen zit geen bevestiging voor de teugels, waardoor de inwerking hezelfde is als een 'normale' bustrens of D-trens.

Dynamic RS Kneveltrens 16 mm Sensogan

Dynamic RS Kneveltrens 16 mm SensoganHet ergonomisch gevormde mondstuk ligt perfect in de mond van het paard, wat resulteert in een zachte en gelijkmatige druk op het hele tonggebied, wat het paard aanmoedigt om te kauwen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 197.00
Aantal  Kneveltrens 14 mm RVS

Kneveltrens 14 mm RVSDit bit ligt rustig in de mond van het paard, omdat de wangen voorkomen dat het bit er doorheen wordt getrokken en daarom onaangename druk op de achterste kiezen vermijdt. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 76.90
Aantal  Kneveltrens met koper rolletje 14 mm RVS

Kneveltrens met koper rolletje 14 mm RVSDit bit ligt rustig in de mond van het paard, omdat de wangen voorkomen dat het bit er doorheen wordt getrokken en daarom onaangename druk op de achterste kiezen vermijdt.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 60.90
Aantal  Dynamic RS Kneveltrens  Enkel Gebroken 16 mm Sensogan

Dynamic RS Kneveltrens Enkel Gebroken 16 mm SensoganHet ergonomisch gevormde mondstuk ligt perfect in de mond van het paard, wat resulteert in een zachte en gelijkmatige druk op het hele tonggebied, wat het paard aanmoedigt om te kauwen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 197.00
Aantal  Turnado Kneveltrens Enkel Gebroken 16 mm RSV

Turnado Kneveltrens Enkel Gebroken 16 mm RSVDit bit ligt rustig in de mond van het paard, omdat de wangen voorkomen dat het bit er doorheen wordt getrokken en daarom onaangename druk op de achterste kiezen vermijdt. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 87.00
Aantal