Wij aanvaarden

Max-control


Max Control - Maximale controle

De Max-Control bitten zijn dubbelgebroken bitten welke veranderen in een ongebroken bit op het moment dat er druk op beide ringen komt te staan. Dit zorgt ervoor dat het bit, bij normaal gebruik dezelfde inwerking heeft als een dubbelgebroken bit, maar als het paard sterk wordt wordt het bit ook scherper en werkt deze meer in omdat het recht mondstuk krijgt. 

Max Control Watertrens 16 mm RVS

Max Control Watertrens 16 mm RVSDe MAX-Control is een dubbel gebroken bit, welke op het eerste gezicht niet kan worden onderscheiden van andere dubbelgebroken bitten. Dit bit veranderd met druk op een stang om zo meer controle te kunnen houden wanneer dat nodig is. 


€ 65.90
Aantal  Max Control 3-type 16 mm RVS

Max Control 3-type 16 mm RVSDe MAX-Control is een dubbel gebroken bit, welke op het eerste gezicht niet kan worden onderscheiden van andere dubbelgebroken bitten. Dit bit veranderd met druk op een stang om zo meer controle te kunnen houden wanneer dat nodig is. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 80.50
Aantal  Max Control D-Ring 16 mm RVS

Max Control D-Ring 16 mm RVSDe MAX-Control is een dubbel gebroken bit, welke op het eerste gezicht niet kan worden onderscheiden van andere dubbelgebroken bitten. Dit bit veranderd met druk op een stang om zo meer controle te kunnen houden wanneer dat nodig is. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 70.50
Aantal  Max Control Kneveltrens

Max Control KneveltrensDe MAX-Control is een dubbel gebroken bit, welke op het eerste gezicht niet kan worden onderscheiden van andere dubbelgebroken bitten. Dit bit veranderd met druk op een stang om zo meer controle te kunnen houden wanneer dat nodig is. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 80.50
Aantal  Max Control Pelham korte scharen 16 mm RVS

Max Control Pelham korte scharen 16 mm RVSDe MAX-Control is een dubbel gebroken bit, welke op het eerste gezicht niet kan worden onderscheiden van andere dubbelgebroken bitten. Dit bit veranderd met druk op een stang om zo meer controle te kunnen houden wanneer dat nodig is. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 80.50
Aantal