Wij aanvaarden

Mullen Mouth


Mullen Mouth bitten

De Mullen Mouth ongebroken bitten met verschillende mondstukken welke de druk verdeeld over de hele tong en de lagen. De bitten worden gebruikt voor paarden die zich aan de teugelhulpen onttrekken, als voor bereiding om te rijden op stang en trens of om het paard te corrigieren. 

Mullenmouth Hard Carbon 16 mm

Mullenmouth Hard Carbon 16 mmDit ongebroken bit met een recht mondstuk, dit verspreidt de druk op de hele tongbreedte en de lagen. Het bit kan helpen bij het rijden op paarden die de neiging hebben om zich terug te trekken van de hulpmiddelen van de ruiter. Dit bit is geschikt voor paarden met gevoelige hoeken op hun mond.


€ 49.90
Aantal  Mullenmouth Watertrens Duo 16 mm

Mullenmouth Watertrens Duo 16 mmDeze bitten zijn zeer zachtaardig voor de mond van het paard. Het mondstuk is gemaakt van zacht, flexibel plastic dat zich op de ideale manier aanpast aan de mond van het paard. 

Klik op de afbeelding voor meer infromatie. 


€ 60.50
Aantal  Mullenmouth Rubber Bit 20 mm

Mullenmouth Rubber Bit 20 mmRubberen bitten van Sprenger zijn gemaakt van zacht maar sterk rubber met een roestvrijstalen kabel erin om het mondstuk te versterken. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 47.50
Aantal  Mullenmouth Flex Control 18 mm Sensogan

Mullenmouth Flex Control 18 mm SensoganHet Flex Control bit is een enkelvoudig scharnierbit. Het metalen gewricht is bedekt met een zachte en flexibele rubberen laag om de lagen van gevoelige paarden te beschermen. 


€ 85.90
Aantal  Mullen Mouth Watertrens Ongebroken 16 mm Sensogan

Mullen Mouth Watertrens Ongebroken 16 mm SensoganDe Mullen Mouth stang met losse ringen is een ongebroken bit met een recht en rond mondstuk wat de druk verdeeld over de hele tong en de lagen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 75.00
Aantal  CM Mullen Mouth 16 mm Sensogan

CM Mullen Mouth 16 mm SensoganComfort Mond - de naam zegt het al. Het mondstuk biedt het ultieme comfort voor het paard en bevordert de acceptatie van de ruiterhand. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 106.00
Aantal  KK Correctiebit 18 mm Sensogan

KK Correctiebit 18 mm SensoganDe correctie stang is een anatomisch voorgevormde watertrens, ontworpen voor paarden met mondproblemen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 107.00
Aantal