Wij aanvaarden

Novocontact


Novocontact - Uniek gevormd, bijzonder gevoelig

Novocontact bitten zijn ontworpen met een unieke ovale vorm. Dit creërt een groter contactoppervlak op de tong, terwijl de rijder een stabiel contact houdt. Op het moment dat de ruiter een teugelhulp geeft kantelt het bit iets naar voren waardoor het contactoppervlak op de tong kleiner wordt. Dit zorgt voor een preciesere en effectievere communicatie. Deze bitten verbeteren de interactie tussen paard en ruiter voor een beter contact en acceptatie van het bit.

De Novocontact bitten zijn getest en hieruit is gebleken dat de enkelgebroken bitten worden aangeraden voor paarden die het lastig vinden om contact aan te nemen op het bit. De dubbelgebroken bitten zijn juist voor paarden die wat tegen de hand zijn maar te gevoelig zijn om met een 'scherper' bit gereden te worden. 


Novocontact Dubbel Gebroken Watertrens 16 mm Sensogan

Novocontact Dubbel Gebroken Watertrens 16 mm SensoganNovocontact bitten zijn ontworpen om een unieke ovale vorm te creëren die het contactoppervlak op de tong verwijdt terwijl de ruiter een stabiel contact houdt.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 122.00
Aantal  Novocontact Dubbel Gebroken 16 mm Sensogan

Novocontact Dubbel Gebroken 16 mm SensoganDubbelgebroken Novocontact in Sensogan. Door de ergonomische, ovale vorm van het mondstuk ligt dit bit zeer goed in de mond. Het bit kantelt naar voren bij teugeldruk, waardoor de druk in de mond op een smaller oppervlakte werkt en daardoor een effectievere, diepere inwerking wordt verkregen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 191.18
Aantal  Novocontact Dubbel Gebroken Pelham 16 mm Sensogan

Novocontact Dubbel Gebroken Pelham 16 mm SensoganDubbelgebroken Novocontact Pelham in Sensogan. Door de ergonomische, ovale vorm van het mondstuk ligt dit bit zeer goed in de mond. Het bit kantelt naar voren bij teugeldruk, waardoor de druk in de mond op een smaller oppervlakte werkt en daardoor een effectievere, diepere inwerking wordt verkregen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 217.00
Aantal  Novocontact Enkelgebroken 16 mm Sensogan

Novocontact Enkelgebroken 16 mm SensoganNovocontact bitten zijn ontworpen met een unieke ovale vorm, zo wordt het contactoppervlak op de tong verwijdt terwijl de rijder een stabiel contact houdt.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 152.00
Aantal  Novocontact Enkelgebroken Watertrens 16 mm Sensogan

Novocontact Enkelgebroken Watertrens 16 mm SensoganNovocontact bitten zijn ontworpen met een unieke ovale vorm, zo wordt het contactoppervlak op de tong verwijdt terwijl de rijder een stabiel contact houdt.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 104.00
Aantal  Novocontact Enkel Gebroken Pelham 16 mm Sensogan

Novocontact Enkel Gebroken Pelham 16 mm SensoganEnkel gebroken Novocontact Pelham in Sensogan. Door de ergonomische, ovale vorm van het mondstuk ligt dit bit zeer goed in de mond. Het bit kantelt naar voren bij teugeldruk, waardoor de druk in de mond op een smaller oppervlakte werkt en daardoor een effectievere, diepere inwerking wordt verkregen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 201.00
Aantal