Wij aanvaarden

Rubber bitten


Rubber bitten - Zacht voor de paardenmond

De rubber bitten van Sprenger zijn onderverdeeld in de Duo bitten en Rubber bitten. De Duo bitten bestaan uit een mondstuk van zacht flexibel plastic welke aanpast aan de mond van het paard. Het bit is oplosmiddelvrij en bevat geen weekmakers. De ribberbitten bestaan uit zacht rubber met een stale kabel erin met een gum effect, als het paard niet genoeg schuimt wordt het bit iets oncomfortabel. 


Mullenmouth Watertrens Duo 16 mm

Mullenmouth Watertrens Duo 16 mmDeze bitten zijn zeer zachtaardig voor de mond van het paard. Het mondstuk is gemaakt van zacht, flexibel plastic dat zich op de ideale manier aanpast aan de mond van het paard. 

Klik op de afbeelding voor meer infromatie. 


€ 60.50
Aantal  Duo D-trens 16 mm Flexibel Plastic

Duo D-trens 16 mm Flexibel PlasticDe Sprenger Duo bitten zijn bijzonder vriendelijk voor de mond. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 131.00
Aantal  Duo 3 ringen bit

Duo 3 ringen bit "Vienna" 16 mmDit 3-rings bit maakt 4 verschillende manieren mogelijk om de teugels aan de bit te bevestigen. Het is daarom zeer veelzijdig en zeer populair onder springruiters omdat het meer controle kan krijgen wanneer dat nodig is.


€ 140.00
Aantal  Duo 4 ringen bit

Duo 4 ringen bit "Vienna" 16 mmDit 4-rings bit maakt verschillende manieren mogelijk om de teugels aan de bit te bevestigen. Het is daarom zeer veelzijdig en zeer populair onder springruiters omdat het meer controle kan krijgen wanneer dat nodig is.


€ 140.00
Aantal  Duo Pelham 16 mm

Duo Pelham 16 mmDeze pelham is er voor als paarden de neiging hebben om het hoofd te gooien, is het zinvol een tweede teugel aan de onderste ring te bevestigen om druk uit te oefenen op de nek van het paard. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 165.00
Aantal  Mullenmouth Rubber Bit 20 mm

Mullenmouth Rubber Bit 20 mmRubberen bitten van Sprenger zijn gemaakt van zacht maar sterk rubber met een roestvrijstalen kabel erin om het mondstuk te versterken. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 47.50
Aantal  Enkel Gebroken Rubber Bit 18 mm

Enkel Gebroken Rubber Bit 18 mmDeze bitten zijn zeer zachtaardig voor de mond van het paard. Het mondstuk is gemaakt van zacht, flexibel plastic dat zich op de ideale manier aanpast aan de mond van het paard. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 41.90
Aantal