Wij aanvaarden

Turnado


Turnado - Nieuwe generatie enkelgebroken bitten

Deze speciale rotatie wordt duidelijk gemarkeerd door een andere kleur in het middengedeelte van het mondstuk. Dankzij het innovatief afgestelde mondstuk bereiken de teugelhulpen de mond van het paard zo precies mogelijk op een zachte manier, omdat de druk gelijkmatig verdeeld is over de tong.

De voordelen van dit bit:


Turnado Watertrens 16 mm Sensogan

Turnado Watertrens 16 mm SensoganDe Turnado is speciaal ontworpen voor de ruiters die een enkelgebroken bit prefereren boven een dubbelgebroken bit en welke toch minder straf inwerkt in het gehemelte dan een traditioneel enkel gebroken bit. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 92.50
Aantal  Turnado Watertrens 16 mm RVS

Turnado Watertrens 16 mm RVSDe Turnado is speciaal ontworpen voor de ruiters die een enkelgebroken bit prefereren boven een dubbelgebroken bit en welke toch minder straf inwerkt in het gehemelte dan een traditioneel enkel gebroken bit. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 32.00
Aantal  Turnado 2-Type Watertrens 16 mm Sensogan

Turnado 2-Type Watertrens 16 mm SensoganDe Turnado is speciaal ontworpen voor de ruiters die een enkelgebroken bit prefereren boven een dubbelgebroken bit en welke toch minder straf inwerkt in het gehemelte dan een traditioneel enkel gebroken bit. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 117.00
Aantal  Turnado Watertrens 18 mm Sensogan

Turnado Watertrens 18 mm SensoganDe Turnado is speciaal ontworpen voor de ruiters die een enkelgebroken bit prefereren boven een dubbelgebroken bit en welke toch minder straf inwerkt in het gehemelte dan een traditioneel enkel gebroken bit. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 92.50
Aantal